Privacy Policy

 TD GREEN SRL este detinatorul brand-ului PRINCE RESIDENCE si in calitate de autor/ proprietar / administrator al site-ului www.princeresidence.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori, inclusiv a datelor cu caracter personal. 

             Incepand cu data de 25 mai 2018, va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

             Unul dintre principiile fundamentale de functionare ale TD GREEN SRL este conformarea cu prevederile legale și depunem toate eforturile pentru punerea in practica a principiilor GDPR. Prin acest lucru dorim sa subliniem inca o data importanta pe care o acordam clientilor nostri si mentinerea increderii in activitatea pe care o desfasuram. 

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

         Accesarea sau vizitarea website-ului www.princeresidence.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Principii de protectie a datelor  

  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate la pct. 4)  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
  • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora.

Datele personale

  • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese, date de identificare, adrese de e-mail, numere de telefon, etc. 

Colectarea datelor personale

        Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

  • Numele si datele de contact (Numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare). Pentru a putea procesa cererile de rezervare avem nevoie de nume si prenume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa cererea de rezervare si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul www.princeresidence.ro este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.
  • Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.
  • Date despre caracteristicile pe care le utilizati, serviciile pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.
  • Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

 

Scopul colectarii datelor personale

  • Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor pe www.princeresidence.ro;
  • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia  serviciilor oferite;
  • Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail),  numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul. Prin acțiunile noastre de marketing direct dorim să vă ținem la curent cu ofertele actuale, produsele și serviciile noastre, respectând dispozițiile legale în vigoare.

Utilizarea datelor personale

  • Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
  • Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 4).

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

  • Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
  • Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

In cazul in care exista intrebari legate de securitatea datelor personale, ele pot fi trimise la adresa de e-mail office@princeresidence.ro .

Confidentialitate

          Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, TD GREEN SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti.

         TD GREEN SRL NU promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.princeresidence.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

        Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la office@princeresidence.ro.

 

Who we are

Our website address is: https://www.princeresidence.ro.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements